MX-SM i Tibro...

Dags att fota det som är roligast igen. Motorsport är helt klart bland det bästa som finns, både att titta på och fota! :)








Heja Backstreet Boys! ;)


"Oi, Oi, Oi, Oi!"

Så stod man och vrålade tills stämbanden blödde i söndags! Vilken konsert, vilken upplevelse, vilket minne! Ord kan inte beskriva känslan av att se Angus riva av riff efter riff. Ord kan inte beskriva känslan av att vara en av 57 205 som får se dessa gamla rävar rocka så hela Ullevi lyfter. Metallica i sthlm 2007 var helt klart en upplevelse. Men jag får nog "tyvärr" säga att det inte var i närheten av helgens show! Jag vet inte vad jag ska säga egentligen... Jag är mållös!

For those about to rock...

WE SALUTE YOU!

Krisen sätter sina spår...

Var på systers student idag. Det var mer än en kortegevagn som hade anspelningar till krisen. Undrar hur studenterna som gått yrkesförberedande känner? De valde en yrkesförberedande när det fanns gott om jobb och marknaden skrek efter folk. Helt plötsligt vänder det och studenterna som precis kommit in på sitt sista år blir oroliga. Känns fel att skratta åt det hela men den här "skylten" fick mig att rycka lite på smilbanden...



Nåja, nu ska jag sitta och hålla mig vaken ett tag till för att kunna skjutsa hem syster yster efter kvällens äventyr. Till alla nyblivna studenter önskar jag ett stort lycka till i framtiden!

Tänk vad artighet kan göra!

De som känner mig vet att jag inte brukar vara speciellt otrevlig. Snarare raka motsatsen! Att vara artig och vänlig var nog något jag lärde mig innan jag kunde gå skulle jag tro.

Det jag skall skriva om började igår. Jag gick runt på stan och skulle bl a lämna in klockan för reparation. Självklart med ett leende på läpparna. Jag frågade om det var något som gick på försäkringen jag har på klockan. Tyvärr var det ju inte det då inget hade hänt med den. Jag tyckte att det verkade skumt och frågade lite skämtsamt om jag kunde få tillbaka klockan och stampa lite på den. Då skulle ju försäkringen gälla. Expediten skrattade och instämde att reglerna var väldigt knepiga. Nåja, hon skulle kolla på den och se om hon kunde göra något. Hon ringde senare på kvällen och meddelade att klockan var färdig och fungerade klockrent (höhö). Jag frågade vad det skulle kosta, hon sade att jag kunde få det gratis för att slippa krångla med försäkringsbolaget och självrisker och allt. Idag när jag var inne i stan tänkte jag att hon skall märka att det lönar sig att vara vänlig mot sina kunder. Så på väg till klockaffären stannade jag till och köpte en vetelängd så att de har något att kalasa till kaffet. Att bägge var artiga och vänliga resulterade i en nöjd kund som garanterat kommer tillbaka samt en försäljare som långsiktigt har en kund för framtiden och kortsiktigt fick lite fikabröd till kaffet.

Efter att jag hade hämtat klockan gick jag till naturbutiken i stan för att kolla om de hade regnskydd för kameror/kikare. De hade tyvärr inte det. Gammal fotograf som expediten var så började vi språka och diskutera kameror. Han som inte hade pysslat så mycket med digital fotografering ställde frågor till mig som jag besvarade glatt. Att prata foto är bland det roligaste som finns! Nåja, medans vi stod och pratade kom jag på att jag behöver ett regnställ inför morgondagen då det förmodligen kommer vräka ner. Paraply brukar ju funka bra, men inte om man skall hålla i en kamera samtidigt.

Expediten som från början hade sett lite småbitter ut hade börjat skina ungefär lika mycket som solen utanför efter vårat lilla samtal så när jag frågade om regnställ och vilket jag kunde få mest kvalitet för minsta möjliga pengar letade han snabbt upp ett med 50% rabatt och gav mig 60%. Kanske inte låter så häftigt till en början men med tanke på att det hade kostat 2600 så gjorde det några kronor. Allt tack vare en positiv och trevlig attityd.

Jag har väl aldrig varit speciellt negativ av mig men det är först på sistone som jag har blivit riktigt riktigt glad och trevlig. Nästan osvensk! Men det lönar sig på många sätt! När man får något tillbaka gör det bara att man är ännu gladare!

Nåja, dags att gå ut på en liten promenad!

En officiell ursäkt...

Jag skulle vilja be om ursäkt. Det är något som bara måste få komma ut. Jag har varit elak och oförstående, men nu förstår jag precis hur ni har känt och vill ta tillbaka vad jag sagt.

Det handlar om att jag har varit helt oförstående när tjejer pratat om hur de har känt inför ett par skor. Men jag tror jag vet hur ni har känt.

Ni går in i en skobutik på skoj och bara kikar lite. Plötsligt ser ni skorna med stort S stå där på hyllan. Alla andra skor runt om är helt ointressanta. Ni går och tänker på skorna dagarna i ända. De är lite dyrare än vad ett par skor borde vara och ni funderar på om de verkligen är så bra och värda sitt pris. Ni funderar vecka ut och vecka in. Plötsligt en dag, ni bestämmer er för att handla och kommer hem med skorna. Självklart skall de på med en gång. Se på f-n! De är helt enkelt underbara och har definitivt överträffat era förväntningar. Ni blir förälskade i skorna! Jag förstår precis hur ni känner! Jag känner precis likadant!

Dock känner jag inte så för ett par skor. Utan helt enkelt för min nya kamera... Samma scenario som jag beskrev med skorna utspelade sig med min kamera. Det är sällan en pryl kan göra mig lycklig men nu har det hänt!

Så till alla jag hånat för er relation till skor ber jag nu om ursäkt!

Thank you for listening, over & out...

Förra veckan...

...var en bra vecka! Först och främst köpte man äntligen sin efterlängtade D700! :)


Sedan rastade man den rejält på Hammarkullekarnevalen i gbg med två st fyllda 8gb minneskort...

Här kommer några av bilderna, det är lite blandad kvalisort då jag inte riktigt vant mig vid kameran än...









































Golden Shower...

Ja egentligen är det inte så illa som rubriken skvallrar om. Bara att duscharna i omklädningsrummet inte ville funka som vanligt, de spottade och fräste och öste ut brungult vatten. Så jag valde att duscha hemma istället :P

RSS 2.0