Sammanfattning av veckan...

Det här har varit en väldigt händelserik vecka!

1. Bilen ville bo på hotell en stund med en ganska dyr nota (har ännu inte blivit färdiglagad och jag skall tydligen vara glad om notan hamnar under 10kkr)

2. En råtta gnagde sönder muffen till avloppet under köksbänken. Det luktade varken hallon eller nyutslagna hyacinter i lägenheten.

Jag tänkte att nu måste botten vara nådd så nu kan det bara gå bättre!
För en gångs skull hade jag faktiskt rätt! Hux flux fick jag se att min nya bil äntligen blev ihopmonterad av några glada Belgare. Just nu står den i GBG och väntar på att få hoppa på en lastbil till Skövde. Redan där började jag bli riktigt glad!

Sedan blev det helg, gick och klippte mig, gick till bolaget och förberedde kylskåpet.

Helgen har sedan tillbringats på en småregnig men ändå trevlig Matfestival på dagen och trevliga förfester/utekvällar på kvällen/natten. Humöret som var några meter under jord i början på veckan har hux flux börjat vända uppåt och fortsätter klättra! Kanske behöver man rejäla nederlag ibland för att kunna uppskatta de små sakerna i vardagen?

Jag mår sådär mysigt bra just nu och så skall det fortsätta! Imorgon börjar ett stort projekt som verkligen behövs. Det är dags för "operation Superstädning". Jag har bara gjort halvfärdigt när jag har städat det sista så det har blivit dugligt men inte mer. Så det ser inte så bra ut just nu, men det skall det bli ändring på i veckan! Det kommer bli som en ny lägenhet! :)

Nu ska Niclas njuta av lite bra musik på Spotify sen blir det bingen.

Åhhh vatten! Köket är fullt av vatten...

Jag och vatten är inga goda vänner för stunden... Först vattenpumpen igår, sedan stopp i avloppet idag...

Bitter!

Idag är jag bitter!

1. Måndag...

2. FM-vecka

3. på vägen hem från jobbet skär vattenpumpen ihop

4. blir bogserad i 30-40km/h halva vägen hem då mina ytterst snälla jobbarkompisar får för sig att jag behöver höra lasse stefans från deras mobiler. Samma låt från 2 olika mobiler med ca 1 min mellanrum. Ett tag trodde jag att jag hade dött och hamnat i helvetet...

5. Ny vattenpump kostar 1349kr, sen kan man lägga till arbetskostnad på det...

6. Jag och bilar från 90-talet går inte ihop... Först golfen som dog på Öland, sedan 740n som dog och återuppstod i ljungby efter ett styrboxbyte. Sedan detta... 

Jag känner för att använda ett väldigt vulgärt språk men försöker undvika detta!

Spotify...

... Det är livsfarligt det... Det är hur svårt som helst att slita sig. Man fastnar precis hela tiden vid nån ny låt. Men det är en del att stå i nu så det är bäst att slita sig...

Det ska diskas, lagas mat, luckorna ska sättas för fönstren, locket ska läggas på brunn, dörren ska låsas, nyckeln ska gömmas och stian ska skuras...

Tänk vad några samtal kan göra!

Hade inget för mig idag på förmiddagen så jag drog in till stan där det skulle vara ett fotoplank i en av våra parker. Det var riktigt intressant faktiskt. Tänk att det finns så många likasinnade i den lilla staden Skövde! Man passade på att språka med lite olika fotografer. 

Något som är intressant är att när man pratar med fotograferna själva så får bilderna ett mycket högre värde! Då ser man det som inte är uppenbart. Jag såg t ex ett porträtt som jag fastnade extra mycket för. Det var något med människan på bilden som man drogs till. Jag pratade då med fotografen och berömde honom för den fina bilden varpå jag fick höra historien om denna människa.

Det var någon gång på 80-talet han träffade på denna man. Han tyckte att han stack ut lite mer än andra och bad om att få ta ett foto. Det hela slutade med att han har gjort en hel serie med bilder på denna man, från 80-talet till idag. Tyvärr har han inte dessa bilder på nätet någonstans så jag kan visa men intressant var det!

Dock var jag tvungen att smita hem och tvätta lite. Men så fort tvätten hänger på tork blir det nog en tur in igen för att kika om det kommit upp några nya alster.

Det finns hopp!

I några av mina senaste inlägg har jag varit orolig över hur barnen uppfostras nu... Men idag när jag gick hem från affären och gick förbi lekplatsen hörde jag något som fick mig att inse att det faktiskt finns hopp!

Istället för att skrika könsord till varandra sprang barnen runt och sjöng "Jag är olyckan, ole dolyckan"... Äntligen föräldrar som visar sina barn riktiga barnprogram istället för Cartoon Network och MTV!

Det finns hopp!!!

ZzZzZzZz...

Försökt få till en vettig hemsida idag... iWeb är bara att glömma, provade då med Dreamweaver... Men det är nog inget man ska försöka sätta sig in i mitt i natten!


DSC_6629

Natti natti

Två små funderingar...

Till att börja med... Va i h-e är det för fel på dagens barn? När små 6-8åringar springer runt och skriker sharmota(stavning?) till varandra på lekplatsen? Hade jag sagt något sådant som liten hade mina föräldrar inte varit nådiga! Till att börja med går man inte runt och säger så till folk, i synnerhet inte när man är 6-8 år!

Nästa lilla fundering... Hur tänker Spotify när de sänder en reklamsnutt som lyder "Nu inför helgen, glöm inte att köpa day-pass så slipper du avbrott när du lyssnar på din favoritmusik" kl 22:47 en söndagkväll?

RSS 2.0