England...

Sådär, nu är allt packat och klart, väckarklockan är satt på 0530 och tröttheten kommer smygande.
Imorgon bitti tar Svenssonräsern mig till Arlanda för att Petra, Erika, Freja och jag skall hamna på planet till Bristol.
Det skall bli riktigt kul och jag hoppas kunna dela med mig av det jag ser i England med hjälp av kameran :)

Det är ju en fotoblogg så en liten bild får jag väl smyga in då :) Här kommer Petras farfar. Taget på iso 1000 plus lite extra pålagt brus.




Nu är ska jag ta Petra i handen så går vi och lägger oss. Imorgon vid den här tiden lägger vi oss hemma hos Erika och Andy i Newton Abbot.

Får se hur det blir med bloggandet därifrån men något kanske jag skriver.

Tack och hej så länge!

2 dagars extrem hetta!

Det har varit fruktansvärt varmt de senaste 2 dagarna! Inga moln och stekande sol. Skönt ibland men det har nästan varit för varmt!

Jag får väl bifoga lite bilder från gårdagens tur till havet!

Riktigt fin badplats som nästan ingav en liten tropisk känsla :)



Självklart dök några mattjuvar upp! Dessa förtjänar inget annat än att hängas ut på internet för att visa allmänheten!



Aja, nu ska vi återgå till filmtittandet och mys med petra!

Höres en annan dag :)

VÄRME!!!

Intressant, när det regnar eller är halvsvalt gnäller man på det dåliga vädret. Men en dag som denna gnäller man bara på den outhärdliga värmen! Det är 33 grader ute och vi har varit och badat i havet! När vi sedan bestämde oss för att dra oss hemåt och jag fick dra barnvagnen genom den lösa kokheta sanden var det nästa för  varmt! Mina redan sönderbrända fötter njöt inte direkt!

Aja, nu ska vi dra oss till svärföräldrarna för att laga lite mat. Återkommer senare ikväll med lite bilder från dagen :)

Ha en bra dag och njut i värmen innan den försvinner!

Oj då!

Helt plötsligt blev man tvungen att lugna ner sig lite med inköpen. Ringde telefonbanken och kom fram till att man bara fått en vanlig dagtidslön utan OB. Ingen höjdare kan jag lova! Det blir inga stora inköp i England. Det är en sak som är säker :( synd!

En dag i solen...

Dåså... Idag var det dags för en dag i solen :)

Den tillbringades tillsammans med min älskade (fisande) Petra, Erika (Petras syster), Freja (Erikas dotter), Svåger, Svärfar ovh Svärmor.

Jag har inte riktigt tid att skriva allt som har hänt. Dock är ju det här lite utav en fotoblogg och en bild säger mer än tusen ord :)

Utsikten från "vårat hus", ser rätt ner på E4an




Svärföräldrarnas vovve har det varmt i solen...



Freja leker med sugrör, bra söt unge!



Freja flyger :)




Svempe gungar...





Petra och Freja pussas



Svempe jobbar på att bli stuntkung...




Petra börjar tröttna på slutarljudet :P



Tack och adjö för idag...

Norrland...

Dåså, nu var jag och Petra uppe i Norrland igen. Vi skall vara här i 2 veckor sen packar vi bilen och far till Arlanda för att dra över till England en sväng. Det är bra underbart att man äntligen har fått sin semester!!! Bifogar en liten bild på Svärfars lilla hund.


Trött som få!

Jobba 35 timmar på 3 dagar och sova i snitt ca 5 timmar per natt... Det håller inte!

Sömnlös

Trött men sömnlös, försökt skriva något vettigt men det har bara blivit skit efter några rader... Det har blivit lite mörkare nu så jag skall försöka somna om igen. Natti!

Födelsedag?

De senaste födelsedagarna har övergått mer och mer till förödelsedagar. Det känns inte som en riktig födelsedag längre. Bara en vanlig dag med lite mer fika och lite presenter. Det kanske är att man närmar sig vuxenlivet och därmed inte blir lika uppvaktad som när man fyllde 8. Då låg man t o m sömnlös kvällen/natten innan och tänkte på alla fina presenter man skulle få. Den fina specialbeställda tårtan som såg ut som en bil. Alla ljus i tårtan och allt...

Sen blev ju inte dagen bättre av att Petra åkte hem heller! Redan kl 15:29 fick jag vinka av henne på stationen... Jag saknar henne så! Jag hoppas verkligen att de kommande 6 dagarna kommer gå lika fort som de senaste 6 dagarna. Dock tror jag inte att det blir så. De senaste 6 dagarna har jag haft min Petra här hemma och allt har varit underbart! De kommande dagarna kommer jag halvt jobba ihjäl mig och när jag kommer hem finns ingen Petra här. Bara en tom lägenhet... Ingen Petra som har lagat god mat till mig, ingen Petra som kramar om mig, ingen Petra som ger mig en kyss, ingen Petra som blir arg på mig när jag nästan somnar på soffan... Bara en tom lägenhet... Men snart är det semester! 59 timmar och 54 minuter på jobbet sen har jag semester! Hela min semester (4 veckor och 3 dagar) Skall tillbringas med min underbara!!!

Sen efter att jag vinkat av petra skulle jag dra till Telia och köpa mig en Iphone. Jag kom in i butiken och hade möjligheten att lägga vantarna på den sista! Men jag gjorde det inte! Jag vet inte riktigt om jag ångrar mig eller inte... Visst vore det hur kul som helst med en telefon jag har suktat efter bra länge! Men samtidigt har jag precis köpt en ny. Visserligen en billig liten sak. Men något som skiljer Iphone från min nuvarande. Det är att den inte är likadan som Petras! Och det var ju faktiskt därför jag köpte en sån som jag gjorde. För att jag och Petra skulle ha likadana! Även om jag säkerligen skulle ha hundra gånger roligare med en Iphone. Även om jag säkerligen skulle uppfatta Iphone som mindre störande (att gå från en logisk SonyEricsson till en ologisk Nokia är jobbigt :P). Även om den är 28 ggr snyggare, så är den inte likadan som Petras. Då var vi tillbaka där igen. Jag köpte faktiskt likadana telefoner till mig och petra för att... Vi skulle ha likadana telefoner :)


Nu har det varit ett väldigt svamlande fram och tillbaka. Men vad gör man när man är trött, utarbetad och ensam? Jo man delar med sig av sitt liv till okända människor... Färdigskrivet i bloggen för idag...


Eller vänta!!!
Grundtanken med denna blogg var ju att det skulle vara en fotoblogg! Jag bifogar en liten bild. Dock inte jag som är fotograf denna gången(även om det är med min kamera). Det är Petras kompis Sandra.


Jag ser ut som stryk men Petra är fin!
(Bilden kanske inte är speciellt bra redigerad men jag får skylla på att jag kör med den bärbara :P)


Väntar...

...på min sängfrukost. För idag är det nämligen min födelsedag! Min underbara Petra står ute i köket och tillagar en frukost efter mina önskemål just i detta nu! :)

Eftersom iphone släpps på min födelsedag tycker jag att telia skulle kunna bjuda mig på en! Jag vill ha en!!!

Morgontrött och kan inte komma på mycket mer att skriva nu så jag lär väl berätta om dagen senare ikväll :)

Bara för att det är min födelsedag måste jag flagga! Har tyvärr ingen "riktig" flagga så det får bli den här bilden istället.




Någon som kan se vad det är för bil? :P

Solsken och irritation

Jag och Petra var rätt trötta så vi låg och slappade i soffan. Sedan började solen skina lite så Petra bestämde att vi skulle börja röra på oss...

Efter mycket gnäll från min sida (gå upp tjugo över fyra på morgonen och jobba 8 timmar på det så ska du se hur kul det är!) så begav vi oss ut. Jag funderade på att slita med mig kameran ut, dum som jag var gjorde jag inte detta! Vi bevittnade nämligen en liten "katt och råtta"-lek med två skalbaggar. Detta hade varit riktigt kul att fånga på bild. Men det är väl bara att bryta ihop och komma igen.

Nu ska jag och petra fika med hembakade baguetter och te.

För att förtydliga gårdagens inlägg om hur gärna min Petra gullar med datorn/datorerna bifogar jag följande bild...

Hackern

Jag har världens bästa flickvän :)

Denna veckan bor petra hos mig. När jag är på jobbet är hon hemma och pysslar lite. Igår kom jag hem till riktigt smaskig currykyckling. Idag kom jag hem till Spagetthi och köttfärssås samt nybakade baguetter :)
Vägen till mannens hjärta går via magen vet ni.

Aja, det här är ju tänkt att bli lite av en fotoblogg så jag får väl slänga in en nytagen bild med mitt nya macroobjektiv :)

Mind The Gap



Tack för idag, slut för idag.

Joråsåatte!!

Här ligger man alldeles ensam i soffan bara för att Petra (min trolovade) hellre sitter och gullar med datorn än med mig :(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0